Astral command lines

User avatar
MeLazy
Contributor
Contributor
Posts: 517
Joined: Sun Nov 22, 2015 8:35 am
Location: ıllıllı ʍƹŁąƶ¥ ıllıllı
Contact:

Re: Astral command lines

Post by MeLazy » Sat Jan 16, 2016 7:46 pm

This is mine startup script.
What i really want to know is how i can autoselect connect the reloggerServer.exe when starting it up?
and with Astral.exe how i can auto select the ReloggerClientV2 plugin and auto connect it?

by the way i use de NODE option with start because it may be more stable?
Very often the bot and/or the game instance freezes up, dont know why?
i have 12cores, 24g mem and a 8g ddr5 videocard

Start Astral INstances

Code: Select all

@ECHO OFF
SETLOCAL ENABLEDELAYEDEXPANSION ENABLEEXTENSIONS

set AANTAL=12
set BASEDIR=d:\Astral_Main\Astral

:taskkill
taskkill /s {your pc}  /f /im ReloggerServer.exe > nul
taskkill /s {your pc}  /f /fi "Windowtitle eq Neverwinter*" /im * > nul
taskkill /s {your pc}  /f /im Astral.exe > nul

:relogger
start "ReloggerServer" /NODE /D D:\Astral_Main\PSTools /MAX D:\Astral_Main\PSTools\ReloggerServer.exe      

:astral
for /L %%I IN (1,1, %AANTAL%) DO (
    ::Directory Check
    IF EXIST %BASEDIR%\Astral_%%I (
        
        ::Start Instances           
        start "Astral_%%I" /NODE /D %BASEDIR%\Astral_%%I %BASEDIR%\Astral_%%I\Astral.exe -autoattach new -startrole 
        
    )   
)  

:end   
EXIT
ENDLOCAL
Kill Astral and Neverwinter

Code: Select all

@ECHO OFF
SETLOCAL ENABLEDELAYEDEXPANSION ENABLEEXTENSIONS

:taskkill
taskkill /s {your pc} /f /im ReloggerServer.exe
taskkill /s {your pc} /f /fi "Windowtitle eq Neverwinter*" /im *
taskkill /s {your pc} /f /im Astral.exe

:end   
EXIT
ENDLOCAL

citsu
Contributor
Contributor
Posts: 101
Joined: Sun Mar 16, 2014 6:08 am

Re: Astral command lines

Post by citsu » Sat Jan 16, 2016 8:20 pm

Check my post in plugin section ;)

Server already have Autostart switch, so you don't need to execute astrals or gameclients.

Code: Select all

ReloggerServer.exe Autostart 1

User avatar
MeLazy
Contributor
Contributor
Posts: 517
Joined: Sun Nov 22, 2015 8:35 am
Location: ıllıllı ʍƹŁąƶ¥ ıllıllı
Contact:

Re: Astral command lines

Post by MeLazy » Sat Jan 16, 2016 10:08 pm

Shoot, i totally overlooked that, thanks for the heads up :)

User avatar
[email protected]
Contributor
Contributor
Posts: 510
Joined: Thu Oct 30, 2014 1:33 am

Re: Astral command lines

Post by [email protected] » Sun Jan 17, 2016 12:57 pm

citsu wrote:Check my post in plugin section ;)

Server already have Autostart switch, so you don't need to execute astrals or gameclients.

Code: Select all

ReloggerServer.exe Autostart 1
and in manual mode it's possibile to do that or not ?

citsu
Contributor
Contributor
Posts: 101
Joined: Sun Mar 16, 2014 6:08 am

Re: Astral command lines

Post by citsu » Sun Jan 17, 2016 7:03 pm

Depend what you mean by manual, theoretically if you run only one astral and press play button then server will execute missing instances self, that is what are you asiking

User avatar
[email protected]
Contributor
Contributor
Posts: 510
Joined: Thu Oct 30, 2014 1:33 am

Re: Astral command lines

Post by [email protected] » Tue Jan 19, 2016 3:23 pm

manualy for mer it's to run relogger click on start and then they launch all necessary client and astral like the line.

User avatar
virusx
Frenetic botter
Frenetic botter
Posts: 70
Joined: Thu Mar 17, 2016 4:26 am

Re: Astral command lines

Post by virusx » Sun Aug 07, 2016 10:29 am

The startrole -multitasks command line isnt working. It just starts the last run role.

royroyroy
Regular Botter
Regular Botter
Posts: 23
Joined: Mon Aug 29, 2016 4:35 pm

Re: Astral command lines

Post by royroyroy » Mon Sep 05, 2016 2:26 pm

Would like to ask a couple of things:
1.Is it possible to specify from command line what role to start or does -startrole just start previously loaded role?
2.is there a way to have astral attach to a certain process AND start the multitask role? It "loads" the multitask role, but does NOT start it, however noticed that it does the same AND start if if it launches a new process.

freefire
Contributor
Contributor
Posts: 542
Joined: Wed Aug 12, 2015 1:45 pm
Location: Moscow

Re: Astral command lines

Post by freefire » Mon Sep 05, 2016 6:29 pm

royroyroy wrote:Would like to ask a couple of things:
1.Is it possible to specify from command line what role to start or does -startrole just start previously loaded role?
It starts last played role

royroyroy
Regular Botter
Regular Botter
Posts: 23
Joined: Mon Aug 29, 2016 4:35 pm

Re: Astral command lines

Post by royroyroy » Mon Sep 05, 2016 8:26 pm

freefire wrote:
royroyroy wrote:Would like to ask a couple of things:
1.Is it possible to specify from command line what role to start or does -startrole just start previously loaded role?
It starts last played role
Thanks, that's what I figured, was hoping for extra options though :)
Also, didn't fix a fix for 2.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests